Scenshow

MAGISK TROLLERI- OCH SCENSHOW

Njut av en fartfylld, magisk och rolig trollerishow under eventet, bröllopet eller privatfesten. Scenshowen kan anpassas till olika förutsättningar under kvällen och går att kombinera med close-up trolleri.

 

“Hanna is such a fantastic performer to work with. Our audience was impressed by her amazing and magical act. Hanna comes with our highest recommendation”
-Fritz Alkemade, – producer of the Amsterdam Magic Show

“Med charm och humor tar sig Hanna på ett naturligt sätt an sin publik . Oavsett om du är barn eller vuxen dras man lätt in i Hannas magiska värld. Som bokare uppskattar jag även den snabba återkopplingen och att det är så lätt att arbeta med Hanna, då ingenting känns omöjligt.”
-Anna Wikestedt Fällmar, Uppsala Magic and Comedy

TROLLERI & ILLUSIONER MED HANNA GÜNTHER

Jag har alltid fascinerats av trolleri och illusioner. Att få publiken att skratta och njuta under dessa magiska ögonblick är som en konstform för mig.

Det är något magiskt med att skapa ögonblick som fångar folks uppmärksamhet och för dem in i en värld av mystik.

Mer om mig

För mig är trolleri mer än bara en serie av tekniska trick. Det handlar om att skapa en magisk upplevelse, en känsla av förundran och glädje. Att se människor lämna mina trolleriföreställningar med ett leende på läpparna är den ultimata bekräftelsen på att jag har lyckats skapa något speciellt och minnesvärt.
 
 
Varje gång jag stiger upp på scenen, är det inte bara för att utföra magiska trick, utan för att dela med mig av den magi och glädje som trolleri kan skapa.

Min Trollerihistoria

Under en sommar i Hälsingland fick jag min första smak av trolleri när jag fick rollen som trollkarl i open air-teatern ”Trolska skogen”. Den erfarenheten blev startskottet för min resa inom trollerikonsten, och sedan dess har jag trollat på olika evenemang både i Sverige och Tyskland...

Har du frågor eller vill
boka mig?

Ring. 072-315 10 28
Maila. magi@hannagunther.com

Eller använd formuläret
Kreera web&design Logo