Kontakt

Behöver du svar på frågor, vill du boka någon av mina magiska shower och trolleriföreställningar eller är du bara nyfiken och vill ha mer information? Kontakta mig gärna!

Har du frågor eller vill
boka mig?

Ring. 072-315 10 28
Maila. magi@hannagunther.com

Eller använd formuläret
Om mig

Under en sommar i Hälsingland introducerades jag för trolleri när jag fick rollen som trollkarl i open air-teatern "Trolska skogen". Sedan dess har jag spridit magi vid olika evenemang både i Sverige och Tyskland. Vid SM i trolleri erövrade jag 2:a platsen både i komisk magi och scenmagi.

Fascinationen för trolleri och illusioner har alltid varit närvarande, och jag älskar att skapa ögonblick där publiken både skrattar och njuter av den magiska och oförklarliga stunden. Oavsett om magin utförs som mingeltrolleri på nära håll eller i form av en trollerishow på scen, är det en garanterad stämningsskapare bland gästerna.

Mitt upplägg anpassas alltid efter era individuella önskemål, och jag kombinerar gärna close-up magi med en underhållande magisk scenshow. Humor och lättsamhet är kärnan i mitt trolleri, och mitt mål är att skapa en oförglömlig stund under ert event.

hanna Günther 1
hanna Günther 2
hanna Günther 3
hanna Günther 4
hanna Günther 5
Kreera web&design Logo